I skogen kan allting hända.

Uppdatering

2015-11-09

Nu är sidan igång igen. Jag blev snål när de dubblade priset, men efter starka påtryckningar får jag väll bita i det sura o starta upp den igen=)

 

Jakten är i full gång både för mig och alla Nickåsar runt om i landet. Imorgon är det sista representationsjakten för min del, det är rätt skönt då det blir lite slitsamt så här på slutet.

Men jag har hunnit jaga så det räcker och blir över. Dundra och Sluggen har gått riktigt bra och bitvis ser det även bra ut med älg i skogen.

 

Billen har jag inte jagat nå med direkt, han börjar bli gammal o sliten grabben, men kommer göra nå myssläpp med han framöver.

Kaxa har jag inte vågat släppa med då hon är parad. 

Det börjar dra iväg med veckorna och nog är hon tjock så får hoppas det kommer ett gäng med valpar i slutet av november eller om det bara är luft även denna gång..

Det är nu tre älghundskullar som är i jaktbar ålder.

Jag tycker det ser riktigt bra ut. 

Jämthundskullen har alla skällt bra och skjutet för de flesta på stånd. Nu får vi hoppas det kommer ut ett par på prov i höst/vinter =)

 Ibbe

 Indy

 Indy

 Iris ( I-Horisont)

 Iris

 Iris

 Irma

 Ixie

 Ixie

 Ixie

 Izor. Som även drog på att skälla 18 h en jakt

 

Kaxa o Rambos kull har också gjort debut i höst. Alla här skällt älg så hoppad det även blir bra där. Där har Chifen redan startat på prov i september men tyvärr skenälg den dagen, men han har jagar riktigt bra i höst. Läs provet här.

 Calle

 C-Diesel

 C-Diesel

 Clara

 Clara

Har ju även en kull med grytjaktsjuniorer. Skjutet för två av tre men de är ju ganska prick ett år så det kommer nog mera framöver.

 Viper (Baltazar)

 Bosse

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)